Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsträff

18 SEP 2018 14:55
Nu är det dags för säsongens stora funktionärsträff där vi vill träffa dig som engagerar dig eller vill engagera dig i Kalix Bandy.
  • Skapad: 18 SEP 2018 14:55

Vi är nu inne i säsongsupptakten och våra representationslag (herrarna och damerna) är i full gång med förberedelserna inför kommande matcher. Även ungdomslagen har full fart under fötter och skenor och slipar på detaljerna.

Kalix Bandy är liksom alla ideella föreningar starkt beroende av de krafter som vill hjälpa till under säsongen. Det finns många saker att sysselsätta sig med under matcherna, exempelvis rätta till en sarg som kommit ur sitt länge när Jonathan Johansson fått ett felskär eller sälja en nybakad kanelbulle till de besökare som vallfärdat till Kalix IP. Ingen insats är för stor eller för liten.

Om du är funktionär idag eller är sugen på att höra mer om vad det innebär är du varmt välkommen att delta på vår funktionärsträff i början av oktober.

När: Tisdag den 9 oktober klockan 19:00
Var: Klubbrummet, Kalix IP

Under kvällen har du möjlighet att höra kort information från ledare och spelare från våra herr- och damlag samt spännande nyheter från ungdomssidan med Magnus Johansson. Vår ordförande, John Mannberg, kommer även inleda kvällen med att berätta mer hur utvecklingen av föreningen skrider framåt.

Vi bjuder på fika.

Varmt välkomna! 

Skribent: John Mannberg
Epost: Adressen Gömd

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Andelslotteri

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Swish

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

   Elitrapport

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 Svenska Spel
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
svea2_190x150
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sisu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Postadress:
Kalix BF - Bandy
Vintervägen 13
95261 Kalix

Kontakt:
Tel: 0923-771 85
Fax: 0923-120 65
E-post: This is a mailto link

Se all info